Solucan al sat Para Basacak Yatırıma Kayıt Olun







Yepyeni %100 güvenli bir para kazanma sitesi tanıtacağım. Vereceğim linkten üye olmanız durumunda avantajınız olacak çünkü bu şirket Ağustos ayının bitimi ile artık solucan satışı yapmayacak şimdi linkten üye olup aldınız aldınız yoksa bu fırsatı kaçıracaksınız.

ŞUNU UNUTMAYIN SOLUCANALSAT BİR OYUN DEĞİLDİR KAZANÇLI BİR YATIRIM ARACIDIR


Bir süredir faaliyette olan fakat sistemi geliştirme süreci yeni yeni tamamlanan SolucanAlSat bambaşka bir deneyim sunuyor. Öncelikle belirtmek gerekiyor ki bu kesinlikle bir oyun veya oyun mantığında değildir. Son yılların en büyük sektörü haline gelen organik tarımcılık ve solucan üretimi network dünyasına da giriş yaptı. Toprağın Sesi Tarım Limited Şirketi olarak doğrulanmış bir yatırım firması ile karşı karşıyayız.
Solucan AlSat Nedir?
Solucan, solucan yağı ve gübresi gibi birçok şeyin günümüzde altından değerli olduğunu biliyoruz. Solucan üretimi yapılması için devletin bile hibeler yaydığı bu sektöre Toprağın Sesi sımsıkı yatırımlar ile tutundu. Diyarbakır Bismil, Diyarbakır Silvan ve Isparta şehirlerinde olmak üzere tesisler kuruldu ve milyonlarca tl yatırım aldı. Burada şuan için solucanlar 1 TL ! Fakat çok yakında bitcoin borsası gibi alım satım işleri başlayacak. Şuan için yatırımcılara güzel bir fırsat! Kazanmak isteyenler için gerçek bir yatırım şirketi!
Solucan İşinde Para Var mı?
Bu soruyla günlük hayatta karşılaşsam ”manyak mısın olum olmaz mı” deriz. Son iki yıldır özellikle birçok kişinin solucan işine girmeye çalıştığı fakat başaramadığını biliyoruz. Toprağın sesi bu işi başardı. Kısa sürede aldığı yatırımlar ile tesis üzerine tesis açtı. Dünyanın birçok yerinden tıp sektörü solucan yağı için Toprağın Sesi şirketinin kapısını çaldı. Çalmayada devam edecek.

SolucanAlSat Güvenilir mi?
Eğer oyun mantığı değilde yatırım mantığı ile hareket ederseniz güvenebileceğiniz bir borsa oluştu ve yayılmak üzere. 1 milyon solucanı şirket 1TL’den satışa sundu. Fazlasını satmak şirketi uçuruma sürükleyebileceğinden sınırlı sayıda tutulmaktadır.

KAYIT LİNKİNİZ 
Şirketin Kalite Belgeleri, tapu ve Solucan Odaları

Birçok yatırımcı şirket alınan seranın, çiftliğin şirketi adına olduğunu ibraz etmez. Toprağın sesi bütün arazilerin şirket adına olduğunu ve şahıs adına herhangi bir mülk olmadığını ParaParala ‘ya beyan etti. O tapulardan birisini yayınlıyoruz.


KAYIT LİNKİNİZ  

Toprağın Sesi Hizmetlerini Şu Şekilde Anlatıyor
Merhabalar;
Bu güne kadar yabancı networklerden, yatırımlarının karşılığını alamamış, kaybetmiş, psikolojileri ve ilişkileri bozulmuş, kaybettiklerimiz yeter artık diye isyan eden, biz ne zaman kazanacağız diye düşünen; tüm dostlarımızı ve yatırımcılarımızı kısaca sizleri, bizim olan yerli sermaye TOPRAĞIN SESİ TARIM LTD.ŞTİ. firmamız aylık kâr payı sistemi ile helal kazancı ön planda tutarak siz değerli yatırımcılarımıza, helal ve bereketli kazanmaya davet ediyoruz…
EN AZ 20 Solucan örneğin ( 20 adet solucan x 1TL = 20 TL civarı, solucan güncel fiyatı üzerinden değişkenlik gösterir. )

YATIRIM TABAN LİMİDİ 20 ADET SOLUCAN MAKSİMUM ALIM LİMİTİNİ sizin belirleyeceğiniz bir
miktar ile Linkimden kayıt olarak sizde şirketimizin kazancına ortak olabilir ve kazanmaya başlayabilirsiniz.
TOPRAĞIN SESİ TARIM LTD.ŞTİ firması bu toprağın sesidir, bizim sesimizdir, gelecekte de en gür seda ile bizlerin, bizim olacak, tüm iştirakçilerine ve katılımcılarına kazandırarak sesini hızla tüm platformlarda duyurmuştur ve duyurmaya devam edecektir Allah’ın izni ile. Her ayın 30.günü o ayın kar payları hesaplanır ve takip eden ayın 5.günü yatırımcıların banka hesabına yatırılır. Bu şekilde solucanlarınızı satmadığınız sürece devam eder. Yani sürekli kazançtır. Firma reel ticaret olarak kültür mantarı üretimi ve komposto, solucan yağı ve gübresinin satışını yapmaktadır. Buna ek olarak Romanov Koyunu, gıda sektörü ve market zinciri, turizm sektöründe de yatırım yapmayı planlamaktadır. Ayrıca daha birçok ticari projelerini hayata geçirmeyi hedeflemektedir. Şirket yaptığı bütün ticaretlerden elde ettiği karın %50’si şirket giderleri için şirkete ayırır, diğer %50’si ise; satılan toplam solucan sayısına bölünerek 1 solucan başına düşen kar payı hesaplanır. Her yatırımcının solucan sayısı ile solucan başına kâr çarpılarak çıkan rakam yatırımcının hesabına yatırılır. “Solucanda neymiş” diyerek bir takıntı yapmayın lütfen!!solucan burada çok önemlidir ve şirketimize yatırım yaptığınızda ve sistemin içerisine çalışmaya başladığınızda daha iyi anlayacaksınız. Buradaki solucanlar elinizdeki tabiri caizse ALTIN YUMURTLAYAN TAVUKTUR….YADA ALTIN YUMURTLAYAN TAVUĞUN YUMURTASIDIR…

KAYIT LİNKİNİZ 
Siz elinizdeki solucan sayısına orantılı olarak kar payı alacaksınız. Bir nevi hisse gibi düşünelim, günü geldiğinde bu solucanları al-sat yaparak ta kazanabileceksiniz. Peki, insan elindeki altın yumurtalayan tavuğu niye satsın? Mesela, günün birinde paraya ihtiyacınız oldu, yada para kazanmaktan bıktınız, satabilirsiniz. Yalnız buradaki tek koşul firmanın borsasında satabileceksiniz ve firmanın belirlediği günlerde. Borsa solucan satış eşleşme fiyatı; o ay verilen solucan başına karın belirlenen yüzdesel oranla çarpılmasıyla bulunur. Bu fiyat her ay verilen aylık kâr oranına göre değişken olacaktır. Hedef fiyatlar yüksektir. Peki, yapmış olduğumuz YATRIMCILARDAN nasıl kazanıyoruz kısaca sıralayalım:
1. Derinlikteki yatırımcıdan %25 solucan komisyonu
2. Derinlikteki yatırımcıdan %25 solucan komisyonu
3. Derinlikteki yatırımcıdan %25 solucan komisyonu
4. Derinlikteki yatırımcıdan %25 solucan komisyonu
Ekip Liderleri; ekibine dağıtılan yatırımcı kar payı üzerinden nakit olarak hesaplarına yansıması;
1.Derinlikteki yatırımcıdan %10 ve
2.Derinlikteki yatırımcıdan %5 üyelerinizin kazancından nakit olarak da kazanırsınız..
Solucan al-sat borsası açıldığında şirketin eşleştirmesiyle (%10 kesinti olacak ki bu firmanın al-sat eşleşme satışından alacak olduğu komisyondur, bu komisyonlar da şirkete gelir olacaktır, dağıtılacak kâr payını arttıracaktır. Size dönecek, yani yine sizin kazancınızdır) Al-sat yaparak elinizdeki solucanları o günkü rakamdan satarak ’ta kazanç sağlayabileceksiniz. Yâda uzun vadeli düşünüp daha çok kar payı almak için yeni solucanlar alarak kazancınızı arttırabilirsiniz.
TOPRAĞIN SESİ TARIM DA AYLIK KAR PAYI olarak helal yoldan ticaretten gelen kazançlarla kazanmaya devam ediyoruz. GÖNLÜMÜZ DE SİZLERİN DE KAZANMASINDAN YANA OLUR. DAVETİMİZE, SESIMİZE KULAK VERIN, GELIN DAVETIMİZE İCABET EDİN SİZDE KAZANANLARDAN olun, ileride keşke daha önce girseydim dememek için acele edin. Minimum 20 solucan ile deneyerek te bir karşılaştırma yaparak bu kazanç kapısını aralayın.
İnceleme yazısı https://paraparala.com/solucan-al-sat-inceleme-ve-analiz-guclu-yatirim-sistemi/ sitesinden alınmıştır.
KAYIT LİNKİNİZ